Ами какво да кажа, дори няма бързо писане на коментар, а трябва да кликам бутона, адване на клипове от разни сайтове, тук можеш да сложиш само и единствено линк и нищо повече, другите системи направо вграждат видеото и можеш да кликнеш и да го гледаш, без да отваряш още 1 там към останалите 10/които вече имаш/. Може да се сложи префикси на самите теми, за да може човек да прецени още при префикса да ли темата е се отнася за неговия проблем или въпрос. Другите бордове поддържат функцията, списък на твоите теми и отговори, с един клик достъпваш списъка на темите и мненията. Система за рейтинги/ и тук има но е допълнителен мод, което не винаги е най-доброто като избор нали така ?/, RSS.
Всъщност като се замисля, то само функциите, които идват под default със самия борд, са достатъчни и къде къде по-добри от сегашния.
За финал искам кажа, това че след като сайта почне по-енергично да се развива проблемите, които и сега си ги има ще станат и по-зле, ще се появят още проблеми, които ще се наложи да оправите или да смените борда, което колкото по-късно стане, толкова по-трудно ще стане. По-добре сега да се почне, докато още не е станало късно.
И ще пробвам за последен път/наистина повече не ми се иска да се повтарям/. Всичко се развива щем, нещем всеки ден се появява нещо ново. Форума в момента е малко над критичното ниво/лично мнение/. Не можем винаги да сме на дереджето "Щом върши работа не го пипайте", всеки ден виждам този пример пред очите си и ми е до болка познато.
/Друго за сега не мога да се сетя, в сесия съм и съм съсредуточен в друга посока за момента
/