Ами ако ми трябва едва ли теб ще питам какво е.Прав си ,че само си губя времето да пиша,но погледни ми аватара и ще разбереш.
Хора като теб искат всичко наготово,не полагат никакъв труд за да решат проблем ,с който се сблъскват,да искал съм помощ но и в този форум е обяснено какво трябва за да ти се даде адекватно помощ.
Най лесно е да ти отговоря директно,но въпросът е ти какво ще научиш от всичко това?Следващия път пак въпрос ?
Ако някой ти каже нещо -запомняш по малко от 10 процента ,ако го прочетеш процентът е около 20 ,а ако сам го направиш стигаш до 90 процента,промерно как да си направиш печатна платка в домашни условия,докато постигнеш добър резултат има доста път да изминеш,колкото и да е обяснено и показано.
Да кажеш ,че буквара е носна кърпа е меко казано ОБИДНО за колегите който са го писали,Слави си е дал труда ,покрай всичките си задължения да напише необходимото за да започнеш от нулата.Ако имаш някакви познания е интерено да го почетеш ,за да сравниш мнение и може да коментираш.
И последно за да направиш нещо СЕРИОЗНО то трябват още доста знания и практически опит.За пари не говоря,явно има кой да ти дава.
И запомни ГОТОВОТО РЕШЕНИЕ не ти дава отговор на въпросите.