Форума по роботика е обновен!
Невили са три думи!Моляте пиши грамотно!!!Вчера съм се мъчил цяла вечер да ти прочета едно изречение.
Говоря за друго ,а не за това.Знам ,че моля те се пише отделно ,но от бързане съм го написал така.И едно е д аизпуснеш един интервал а друго е 3 един след друг и да не пишеш никакви знаци и т.н. Но няма значение ,ако не съм прав...
какви двигателчета си използвал за задвижване и скелета как си го конструирал от нагаждани части или от собствено изработени всепак е много добре ако може да пуснеш един пост за материалите ще сум благодарен
Добре бе човек...Ти някога правил ли си робот та ще правиш хуманоид.Имам два опита и двата са се проваляли 1 час след слез старта.Защо не направиш първо един BEAM робот и постепенно ще стигнеш до хуманоид.Аз не се имам за много напреднал ,но мисля че съм прав...И ПИШИ ГРАМОТНО!!!
Пичове, не разбозвайте темата, следя от известно време някой теми и само спам пускате, и то доста неоправдан.А относно TheDarkSoul надявам се че 12г е кой клас си, а не годините ти. В противен случай подобни забележки са повече от веподходящи.