Трябва да призная, че съм прекарал повече време в изучаването на електрониката на английски, за това ми липсват повечето термини на български. Иначе ви уверявам, че имам солидни познания по въпроса иначе изобщо нямаше да го повдигам
Според мен, хората може да имат интерес, но просто предоставената литература е прекалено абстрактна. Информацията трябва да се предоставя не в толкова формален вид. Читателят или ентусиастът трябва едновременно да се учи и едновременно да се забавлява, не да е постоянно с впечатлението, че представената литература е писана от някой обсебен електротехник.
Да не казвам, че повечето хора са близко до моята възраст, което ключов момент.
Не казвам, че човек трябва да пише едва ли не като 12-годишно хлапе, за да стане информацията разбираема и за по-младите, а по скоро да се създаде приятелска обстановка. И точно това и смятам да направя, да пиша не като някакъв учител, а по-скоро като любител, както и повечето във форума. И нарочно искам да е написано във форум, за да може и да се отвори дискусия.
Колкото до качеството на информацията, ще се постарая да е ясна и подробна, с принципни и практически схеми.
В крайна сметка и да не се получи, малко повече информация няма да навреди на никого.
П.С. Надеждата умира последна :lol: