Така, първо за ентусиазмът браво!
Второ - не искам да ви отнемам мечтата или желанието да го направите, но да ви кажа от личен опит ( това ми е дипломната работа върху която работя в момента), вие почвате от главата за краката... Преди да почнете да харчите пари за каквото и да било, се уверете, че знаете както е Quadrocopter и как работи.
Машината е прекалено комплексна и има адски много решения, но като имате в предвид, че 90% от управлението е чиста математика/висша/, регулатори/които отново са чиста математика/, теория на управлението/ което пак е чиста математика/, останалите 10% са механичната част, която осъществява вашите изчисления. Ако се свържете с мен на скайп или на мейл, ще мога да ви предоставя една камара материали/всичките на Английски/ и като ги погледнете сами ще прецените.
Също така с каквото мога ще помогна
Поздрави
Мартин
ПС:. Само имайте в предвид, че като казах на своите преподаватели какво искам да правя, те ме изгледаха странно и ми казаха, остави го това е работа за докторанти, а аз съм само бакалаър /след което е магистър и след това е докторант/