Виж,никой не се заяжда с теб,но това,което продължаваш да пишеш е нелепо.После ,можеш да намериш (специално пък за 16F84 има и на български характеристиките му )и да ги прочетеш.Тогава ще разбереш че:
1. ВГРАДЕН МОСТ НЯМА ,НЯМА ДА ИМА И НЯМА В НИКОЙ КОНТРОЛЕР.
2.Ако си правил с други контролери ,то тогава няма какво да питаш.Всичко трябва да ти е ясно.
3.Ако наистина си прочел достатъчно литература нямаше да задаваш тези въпроси-щеше да знаеш отговорите. :clap:
Мисля,че този спор е излишен.Твоя работа е дали си любознателен и четеш или не.Мен не ме касае.Аз,когато нещо не разбирам първо сядам и изчитам всичко което намеря.После тествам на практика това,което съм разбрал.Ако нещо не ми работи,както трябва питам конкретно и точно.
Идеята на този форум е имено това.Да си помагаме ,но да си помагаме там,където наистина има нужда.Никой не може да ти налее знания и опит.А мисля,че ти точно това искаш.
Шим означава Широчино импулсна модулация.Ако познаваш микроконтролерите и поне един от езиците за програмиране няма смисъл повече да поставяш такива неясни въпроси.Светльо ясно ти е казал,какво трябва да направиш.Как да изкараш необходимите ти импулси на изходите на контролера.Как да съгласуваш тези изходи с моста и да сметнеш мощността е МНОГО МНОГО ГОЛЯМА ТЕМА-И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТИ Я ОБЯСНИ С ДВА РЕДА
Повече няма да пиша тук.Мисля ,че стана прекалено голям въпрос ,за нещо елементарно-а то е малко повече труд и упорство от твоя страна.