Две три насоки ще ти дам.
1. 20W при 12V е близо 2 ампера ток х 6 лампи са 12 ампера. Такива адаптори няма просто, така че ще трябва да си измислиш по-сериозно захранване.
2. С реле не става PWM защото първо ще хардуеърното PWM каботи с честота няколко килохерца и релето не може да работи толкова бързо и второ ако направиш софтуерно PWM то трябва да е с честота около 50 Hz за да не мигат лампите и това също е много за реле. Ще трака ужасно и няма да работи много дълго ако въобще заработи на 50 Hz.
Варианти има, но няма нищо просто.
1 вариант: Намираш си все пак захранване, което може да осигури 70 ампера на 12 V. Изправяш го ако не е изправено и си намираш транзистори 15A дарлингтон. Вързваш ги в схема емитерен повторител или отворен колектор, всеки с групата лампи съответно (гугъл ще помогне за свързването). Не забравяй да им сложиш и радиатори.
2 вариант: Вместо лампи ползваш светодиоди. Консумацията е много по-малка и необходимото напрежение също. Схемата е същата.
3 вариант: Използваш 220V лампи с нажежаема жичка. Фазово управление на мощността с триак (6 триака за отделните групи). Оптрони с триаци за управление на мощните триаци от микроконтролера. Оптрони с триаци и ZERO CROSS функция за синхронизиране по фаза. При тая схема честотата може да е до 100Hz, което е напълно достатъчно. И не забравяй, че мрежовото напрежение е смъртоносно!
За повече инфо: google.com
Поздрави
редакцийка: Не бях си изпил кафето като писах и съм объркал токовете, че ги пооправих
ама тия 36 лампи на 12V ги зарежи според мен. Много големи токове са това.