Трябва да поясня нещата,защото става въпрос за мен.
Този форум беше направен от Борислав.Първоначално всички които пишехме тук бяхме запалени(и продължаваме да сме)в тази област.
Това са Ясен,Светльо,Борислав,Митко разбира се и аз.
Тъй-като имаше възможност (близо до нас)да използваме едно помещение в читалището направихме и първият клуб със редовни събирания.Тук на форума има и снимки,но ето ги пак.
В този клуб успяхме да направим първите два сумо робота в България.
Моя и на Светльо.В момента третия е в zbytsam.
Поради ред причини клубът прекрати тази си дейност и голяма част от хората там се зае да прави голям и сложен робот.
Идеята за по-масово представяне на това хоби в България се "одави "в безкрайните приказки и фантазии и откровените щуротии писани тук.(не е лошо те са водещи,но още никой не е успял само с мисъл да съгради нещо.Трябва и труд и търпение и опит)
Многокртно съм писал за това във форума,но ползата е никаква. :?
За да не се "одавят " и темите,които съм писъл,а и за да могат да бъдат "открити" и четени ( в това е смисъла от тях) ги преместих на ново място,за да могат да бъдат достъпни за тези,които наистина искат да направят нещо.
Моето мнение е,че нещата трябва да вървят от простото към сложното.Стъпка по стъпка.С малки стъпки ,но редовно.И да има повече хора които правят нещо,а не които само драскат и са компетентни по всеки един въпрос,но нищо реално не са направили.
Използвам момента и се обръщам и към другите модератори да върнат форума към един нормален вид.