Аз мнения не съм трил, но това стана на разговорник...
Първо - georgi проверявай си всеки пост за правописни грешки, защото е изключително досадно постоянно да виждам разни елементарни грешки, и което по-лошо, не от набирането на клавиатурата, но това е друга тема.
Второ - georgi това не ти е чат, събери малко информация, обработи я, разсъждавай върху нея и чак тогава пусни следващия си пост, който е обмислен и има зададени няколко въпроса и не е само една дума!
Трето - не можеш да прескачаш така от тема на тема по проекта ти, всичко трябва да бъде последователно и добре обмислено. След като приключиш един етап, едва тогава можеш да преминеш на следващ.
Четвърто - колкото и невероятно да звучи създаването на една такава проста платформа изисква минимални знания, но доста голям опит, който съм сигурен, че ти липсва (което е нормално). Това е и причината в клуба да разработим такава развойна платформа за начинаещи. Предлагам ти в началото да стъпиш върху нея, така елеминираш неизвестните около механиката, които съм сигурен, че в електрониката ще ти се сторят предостатъчно
Просто нещата трябва да стават поетапно.
Пето - интернет предлага достатъчно информационни ресурси, просто трябва да се МИСЛИ и обработва намерената информация. Форумът ни има достатъчно информация поне за начинаещи!
@georgi Надявам се да видя резултат след като прочетеш това иначе ще трябва да предприемем други мерки!