Глупости конрад, не се занимавай с тях...докато ти дойдат елементите ще завършиш три пъти. Щом си в София най-добре Комет, имат офис и в центъра и в кв. Дружба (вторият на мен ми беше много удобен на 3мин от нас, там е празно има къде да си паркира човек). Ако го нямат на склад, поръчай през Фарнел каквото ти трябва и след 2 най-много 3 работни дни си взимаш поръчката - тествано много пъти и работи, наистина са коректни.
@zoro1: Много добре е станала тази - DER hammer HV програматор. Не че ще седна вече да си правя сам платки, но ми е интересно какво е това мастило за платки? Иначе от моите опити с ютията все някоя писта оставаше само на листа, а пък при ецването железния хлорид започваше да разяжда по-тънките писти и така и не получих хубав резултат.
@Vexorian: В техническия нещата са тежки, а и с теб сме в университети от белия свят, така че не се учудвай
То и аз имам платкаджийнаца в унито, както и всякакви неща дето мога да потрябват цифрови фрези, стругове, включително и работилница за карбонови изделя